Vad kostar hosting på Onecom?

Onecom hör till en av dom billigaste aktörerna som erbjuder webbhotell i Sverige och det finns olika paketlösningar att hitta. Ett mindre företag kanske kan nöja sig med det allra minsta, som även är det med det lägsta priset, medan ett större kan behöva en mer avancerad lösning. Läs mer om priser för hosting här.

Paket och priser på Onecom

Onecom erbjuder flera olika paketlösningar och därmed kostnadsnivåer. På en stor jämförelsesida av webbhotell sammanfattas de på följande sätt:

  • Small – Small är det minsta paketet, som passar för nybörjare eller nystartade verksamheter som inte har så höga krav eller behov. Detta är ett webbhotellspaket med 50GB, vilket kan räcka långt till en början. Här ingår bland annat e-postkonto med möjlighet att ha upp till 50 e-postadresser, hemsideprogram och en-klicks-installation av WordPress. Kostanden för Small-paketet ligger på 19 kronor i månaden.
  • Medium –Medium är ett lite större paket och med lite fler funktioner och finesser. Detta webbhotellspaket, med 100 – 200 GB, passar för verksamheter och projekt som är i en växande fas och som därmed kräver lite mer. Alla funktioner från Small-paketet ingår även här, samt möjlighet till obegränsat med e-postadresser. Kostar från 29 kronor i månaden.
  • Large – Det störta paketet från Onecom passar större företag som har flera aktiva hemsidor. Här finns möjlighet att själv välja utrymme, mellan 500 – 750 GB, för att få plats med nödvändigt innehåll och annat. Detta paket kostar från 59 kronor per månad.

    Fördelar och nackdelar

    Det finns flera fördelar med att välja Onecom, bland annat att det finns smidiga lösningar för projekt i olika storlekar. Paketen passar för både företag och privatpersoner, nybörjare likaväl som mer erfarna och dom låga priserna hör såklart också till fördelarna. En annan fördel är att det finns en mailsupport med garanterat svar inom 24 timmar, samt en livechatt för support.

    Något som kan ses som en nackdel, beroende på vilka krav som finns, är att Onecom endast riktar sig mot kunder inom Norden. Till nackdelarna hör att livesupporten inte finns tillgänglig på svenska, vilket kan verka lite märkligt eftersom hotellet riktar sig mot just nordiska kunder. Den som vill chatta får göra det på engelska eller danska, vilket kanske å andra sidan inte är någon ”big deal”.

Post Author: webmaster

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *